Діюча речовина: ципродиніл 375 г/л + флудіоксоніл 250 г/л Формуляція: вододисперсні гранули Тара: 1 кг Механізм дії: Ципродиніл - унікальна діюча речовина системної дії. Він зупиняє біосинтез амінокислот та порушує життєвий цикл грибів, головним чином, у момент проникнення і росту міцелію в рослинних тканинах. Флудіоксоніл - діюча речовина контактної дії з широким спектром контролюємих патогенів та тривалою активністю. Флудіоксоніл інгібує проростання конідій та ріст міцелію збудників (Botrytis cinerea). Переваги:
Спосіб застосування: Виноград: початок змикання ягід у грона, початок дозрівання плодів, перед збиранням. Полуниця: період цвітіння, після масового цвітіння, перед збиранням. Яблуня, груша, персик: перед збиранням, після граду та механічних пошкоджень. Томати, огірки, троянди відкритого й закритого ґрунту: в період вегетації. Норма витрати робочої речовини: 800–1200 л/га — для плодово-ягідних культур, 350–400 л/га — для овочевих культур, 600–800 л/га — для виноградників. |