Опис
Сегментація - дуже ранній сорт для всесезонного вирощування.
Період вегетації - 25-28 днів.
Характеристика плодів:
- коренеплоди яскраво-червоного кольору, округлі, діаметром 3-4 см, соковиті;
- не трухлявіють, добре зберігаються протягом тривалого періоду;
- м'якуш редьки білий, ніжний на смак, не гірчить;
- корінець тонкий і короткий.
Особливості рослини:
- культура холодостійка;
- вимоглива до вологи та легких родючих ґрунтів;
- насіння проростає при температурі 2-4°С;
- найбільше шкодить блоха у теплі сонячні дні;
Призначення - реалізація на свіжих ринках, використання в кулінарії у свіжому вигляді.
Рекомендації - Не рекомендується надмірно розтягувати терміни збирання редиски, тому коренеплоди швидко переростають, трухлявіють і стрілкуються.
- норма висіву: 1,5-2,0 г/м.кв.;
- глибина посіву насіння: 1-3 див.;
- відстань між рядами: 7-10 см.