Опис
Сегментація - ранньостиглий гібрид перцю типу Hungarian wax (Угорський восковий).
Період вегетації - 65-70 днів від посадки розсади на постійне місце.
Характеристика плодів:
- плоди вирівняні, конусоподібні, глянцеві;
- середня вага плоду: 150-180 г.;
- довжина плоду: 11-12 см.;
- колір у технічній зрілості – слонова кістка, у біологічній – насичено-червоний;
- стінки плодів високої якості, щільні, більше 6 мм;
- дружне і стабільне плодоношення.
Особливості рослини:
- кущ потужний, компактний, облиственний, добре захищає плоди від опіків;
- стійкість до стресових умов вирощування;
- відмінні показники врожайності;
- високий вихід товарної продукції на протязі всього сезону вирощування;
- легко транспортується на далекі відстані, не втрачаючи товарних якостей;
- тривалий час може перебувати на кущі, без втрати якості плода;
- колір плодів Яніки затребуваний на ринку.
Призначення - реалізація у свіжому вигляді, переробка.
Рекомендації - норма висіву: 2-5 г/сотку.