Опис
Сегментація - середньостиглий гібрид перцю солодкого.
Період вегетації - 80 днів.
Характеристика плодів:
- маса плоду 100-160 грам;
- плоди призмовидної форми, розміром 12 х 16 см, товстостінні, до 1 см, дуже солодкі;
- у технічній стиглості світло-зеленого кольору, в міру дозрівання колір змінюється до насиченого жовтого.
Особливості рослини:
- високоврожайний;
- має толерантність до деяких хвороб;
- стійкий до несприятливих умов;
- вирощування у відкритому та закритому ґрунті;
- придатний як для переробки так і для свіжого ринку навіть в технічній стиглості.
- стійкий до високих температур.
Призначення - реалізація на свіжих ринках, рекомендується для споживання в свіжому вигляді, переробки, ідеально підходить для фарширування.
Рекомендації:
Норми посадки на 1/га:
- В кілограмах на 1/га – становить від 0,25 – 0,3 кг.
- В тисячах на 1/га – 26 – 34 тисячі на 1/га
Схема посадки:
- Відкритий ґрунт: 40 см – 50 см
- Закритий ґрунт: 35 см – 35 см.