Опис
Сегментація - раньостиглий гібрид перцю солодкого.
Період вегетації - 62-65 днів після висаджування розсади.
Характеристика плодів:
- плоди витягнуто-кубоподібної форми;
- середня маса плоду — 190-220 г;
- у технічній стиглості — від кольору слонової кістки до золотисто-жовтого, у біологічній — яскраво-червоне.
Особливості рослини:
- відмінна зав’язуваність плодів у спекотний період та підвищена стійкість до стресових умов;
- плоди добре зберігають товарні якості протягом довгого періоду, добре транспортуються;
- стійкий до вірусу тютюнової мозаїки (TMV), плямистості перцю (PMMV), вірусу огіркової мозаїки (CMV).
Призначення - реалізація у свіжому вигляді і переробка.
Рекомендації:
- норма висіву – 45 тис/га;
- до моменту висаджування на рослині має бути 6–7 листів, вік розсади 55–60 днів.