Опис
Сегментація - ранній гібрид солодкого перцю.
Період вегетації - 65 – 70 днів.
Характеристика плодів:
- плоди вагою 180 грам.;
- у технічній стиглості світло-жовті, у біологічній – червоні;
- форма перцю блочна (8*10 см).
Особливості рослини:
- перець має привабливий колір, гарний смак та високий урожай, за різних умов вирощування;
- висаджується у відкритий та закритий ґрунт;
- вирощується у першому та другому обороті;
- висока зав'язуваність навіть за несприятливих факторів вирощування;
- стійкість до бактеріальної плямистості;
- відмінні смакові якості та привабливий зовнішній вигляд;
- допускається транспортування без втрати товарності;
- вживається у свіжому вигляді, використовується в кулінарії, консервуванні та для заморозки на зиму.
Призначення - реалізація на свіжих ринках та кулінарія.
Рекомендації - густота: 45-50 тис./га.