Опис
Сегментація - середньостиглий гібрид солодкого перцю Угорського типу.
Період вегетації - 70-75 днів від висаджування розсади.
Характеристика плодів:
- плоди конічної форми;
- приблизною вагою 110-140 г, товстостінні;
- колір плоду в технічній стиглості – зелений, а в біологічній – насичено-червоний із восковим нальотом;
- смакові якості плодів високі;
- м'якоть - м'ясиста (товщина стінки 5,0-5,6 мм), дуже смачна;
- розмір плодів - 12 × см;
- кущ потужний, прямостоячий, напіврозкидистий, середньої висоти, добре облиственний,
Особливості рослини:
- закритий і відкритий ґрунт;
- перший і другий оборот;
- стійкість до похолодання;
- висока хворобостійкість;
- тривалий період плодоношення;
- потенціал врожайності – від 10 до 11 кг/кв.м;
- відмінні смакові якості і товарність;
- можливе транспортування на великі відстані і тривалий термін зберігання.
Призначення - призначений для вирощування у відкритому ґрунті. Відмінний вибір для переробної промисловості та заморожування.
Рекомендації - щільність посадки має становити 3 рослини на 1 м² (для закритого ґрунту) та 30-35 тис. рослин на 1 га (для відкритого ґрунту).