Опис
Морква Каріні – це один із видів моркви, який відрізняється своїми великими,
соковитими та солодкими коренеплодами.
Період вегетації - ранній (100 днів).
Характеристика плодів:
- вага коренеплоду: 120-400 грам.
- здорове, сильне, напіврозкидисте бадилля з хорошою стійкістю до стрілкування.
- характерними особливостями даного сорту є ранній і швидкий набір маси коренеплоду.
- яскраве та інтенсивне внутрішнє і зовнішнє забарвлення, довгаста форма, з гладкою шкіркою.
- м’якоть дуже соковита і солодка, щільна з великою концентрацією сухих речовин і каротину.
- підходить для виготовлення соків і дитячого пюре.
Особливості рослини:
- врожайність 50-55 т/га;
- стійкість до ламкості дозволяє застосовувати механізований збирання врожаю;
- імунітет до захворювань листя;
- чудові смакові характеристики та товарний вигляд;
- призначений для основного обороту, вирощування на пучок та отримання другого врожаю.
Призначення - реалізується на свіжому ринку, використовується в кулінарії та для переробки на сік, пюре, заморозки та консервування на зиму.
Рекомендації - норма посадки – 0,8 – 1,0 млн/га.