Опис
Сегментація - ранній, кущовий, урожайний гібрид кабачка.
Період вегетації - 40-45 днів.
Характеристика плодів:
- плід циліндричної форми та компактного розміру;
- має блискучий, темно-зелений відтінок;
- легко знімається із куща;
- середня вага плоду 150-200 гр;
- усередині білі, щільні, однорідні, з ніжним солодким смаком, при переростанні не втрачають своїх смакових якостей.
Особливості рослини:
- використовується для одержання ранньо-весняної продукції в плівкових укриттях, відкритому грунті, для свіжого ринку та переробки в основний сезон;не схильний до основних хвороб баштанних культур;
- збір плодів кабачка виробляють безперервно - кілька разів на тиждень, у міру настання стиглості;
- при частому зборі відбувається більш часте утворення зав'язей;
- для тривалого зберігання плоди залишають на рослині, до їхньої біологічної стиглості і збирають перед настанням заморозків;
- плодоношення гібрида триває протягом 4-6 місяців до самих заморозків;
- рослина з високим рівнем регенерації, дає дружний та стабільний урожай;
- сорт чудово транспортується, довго зберігає свіжість.
Призначення - реалізація на свіжих ринках та переробка(кулінарія, консервування).
Рекомендації - для досягнення високої врожайності застосовують нормований полив та внесення органічних добрив. Посадку проводити із щільністю 8-12 тисяч рослин на 1 га.